• forish_akm@natlib.uz
  • +998 99 660 45 04
  • Jizzax viloyati Forish tumani Axborot-kutubxona markazi
  • O'zbek
  • Русский
  • English
Forish tumani Axborot-kutubxona markazi
  • Bosh sahifa
  • Kutubxona haqida
    • Rahbariyat
    • Kutubxona tarixi
    • Tuzilma
    • O‘quv zallar
    • AKM jamg'armasi
  • Kutubxona bo’limlari
    • Axborot kommunikatsiya texnalogiyalari va raqamlashtirish xizmati AKT
    • Abonement va foydalanuvchilarga xizmat ko‘rsatish xizmati
    • Axborot-bibliografiya xizmati
    • Fondlarni to‘ldirish, saqlash ishlov berish xizmati
  • Kutubxona faoliyati
    • Elektron kutubxona
    • Yangiliklar
    • Ish tartibi
    • Asosiy va qo'shimcha xizmatlar
  • E'lonlar
  • Telegram BOT

Kutubxonaga sayohat


Forish tuman axborot-kutubxona markaziga Xalq ta'limiga qarashli 55-umumta'lim maktab kitobxonlari tashrif buyurdi. Tashrif davomida axborot-kutubxona fondi, kitoblar joylanishi hamda kutubxona haqida ma'lumotlarga ega bo'lishdi. TAKM xodimi G.Ayasova sayoxat davomida kitobxonlarga ingliz xalq ertaklari haqida ma'lumot berib, ingliz xalqini urf odatlari, qiziqarli tarixi haqida qisqacha gapirib o'tdi. Kitobxonlar kutubxona hamda kitoblar haqida o'zlarini qiziqtirgan savollarga kutubxona mutaxassislaridan kerakli ma'lumotlar oldilar

   

Forish tumani Axborot-kutubxona markazi
+998 99 660 45 04 forish_akm@natlib.uz

Forish tumani Fidokorlar ko`chasi 2 -uy

Biz soat 09:00 dan 18:00 gacha ishlaymiz

Bosh sahifa
Kutubxona haqida
  • Rahbariyat
  • Kutubxona tarixi
  • Tuzilma
  • O‘quv zallar
  • AKM jamg'armasi
Kutubxona bo’limlari
  • Axborot kommunikatsiya texnalogiyalari va raqamlashtirish xizmati AKT
  • Abonement va foydalanuvchilarga xizmat ko‘rsatish xizmati
  • Axborot-bibliografiya xizmati
  • Fondlarni to‘ldirish, saqlash ishlov berish xizmati
Kutubxona faoliyati
  • Elektron kutubxona
  • Yangiliklar
  • Ish tartibi
  • Asosiy va qo'shimcha xizmatlar
E'lonlar
Telegram BOT
© Copyright 2024 — Jizzax viloyati Forish tumani Axborot-kutubxona markazi. Barcha huquqlar ximoyalangan